Greatlife Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Greatlife

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Sienna Steuber
Jag har nyligen köpt hälsokost och kosttillskott från Greatlife och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det första som imponerade mig var det breda utbudet av produkter av hög kvalitet. Jag kund...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt hälsokostupplevelse hos Greatlife

  Jag har nyligen köpt hälsokost och kosttillskott från Greatlife och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Det första som imponerade mig var det breda utbudet av produkter av hög kvalitet. Jag kunde hitta allt jag behövde från vitaminer till mineraler och probiotika. Dessutom fick jag fri frakt på min beställning, vilket gjorde affären ännu bättre. Leveransen var också snabb med produkterna levererade inom några dagar efter att jag hade lagt ordern. Det som verkligen stod ut för mig var dock kundsupporten hos Greatlife. De svarade snabbt på mina frågor via e-post och gav tydliga och detaljerade svar. Överlag skulle jag starkt rekommendera Greatlife till alla som söker högkvalitativ hälsokost online. De har ett fantastiskt urval av produkter, bra priser, fri frakt och utmärkt kundservice!


Andra personer tittade också på