Gettested Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gettested

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cortney Homenick
Jag var nyfiken på min hälsa och bestämde mig för att prova Gettesteds tjänster. Det var enkel process att välja de tester som jag ville göra, alla från bekvämligheten av mitt eget hem! Efter några...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Hälsotester online- Smidig, Effektiv & Informativ

  Jag var nyfiken på min hälsa och bestämde mig för att prova Gettesteds tjänster. Det var enkel process att välja de tester som jag ville göra, alla från bekvämligheten av mitt eget hem! Efter några dagar fick jag mina resultat och blev glatt överraskad över hur informativa de var. Jag kunde lära mig mer om min kropp och dess behov. Det märktes också tydligt att laboratoriet motsvarade höga standarder då tjänsten har ISO-certifiering. Dessutom gav snabba resultaten ett extra plus i boken! Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med min upplevelse hos Gettested - det tog inte lång tid alls, det var smidigt och framförallt lärorikt! Definitivt en plats som kommer hjälpa mig optimera min hälsa på ett effektivt sätt.


Andra personer tittade också på