DoFasting Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

DoFasting

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Ara Bashirian
DoFasting är en fantastisk app för periodisk fasta som jag nyligen upptäckte och verkligen har revolutionerat min viktminskningsresa. Appen är otroligt lätt att använda och ger mig detaljerade plan...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt app för fastedagar

  DoFasting är en fantastisk app för periodisk fasta som jag nyligen upptäckte och verkligen har revolutionerat min viktminskningsresa. Appen är otroligt lätt att använda och ger mig detaljerade planer om hur jag ska fasta på bästa sätt, allt baserat på min kropps unika behov. Förutom de anpassade planerna erbjuder appen även överlägsen rådgivning från experter och tillåter mig att spåra mina framsteg genom intressanta funktioner. Jag älskar också integreringen med andra hälsoplattformar som Fitbit vilket gör det superenkelt för mig att hålla koll på alla delar av min hälsa på ett ställe. Allt detta tillsammans gör DoFasting till den ultimata appen för någon som vill gå ner i vikt utan att offra sin lycka eller välbefinnande.


Andra personer tittade också på