Dense Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Dense

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jenifer Anderson
Dense är en fantastisk produkt för alla som vill ha en näringstät diet. Jag blev imponerad av deras filosofi att inkludera hela djuret i kosten, vilket inte bara ger maximala näringsämnen utan ocks...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En näringstät lösning

  Dense är en fantastisk produkt för alla som vill ha en näringstät diet. Jag blev imponerad av deras filosofi att inkludera hela djuret i kosten, vilket inte bara ger maximala näringsämnen utan också främjar hållbarhet. Det märktes tydligt att företaget lägger stor vikt vid kvalitet och renhet i sina produkter, och jag uppskattar verkligen det 'rena etikett'-konceptet. Dessutom var priset mycket rimligt jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Allt som allt var min erfarenhet av Dense positiv och jag kommer definitivt att fortsätta använda deras produkter för min hälsas skull, särskilt eftersom de smakade riktigt gott!


Andra personer tittade också på