Beconfident Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Beconfident

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Gussie Doyle
Jag har nyligen köpt produkter från Beconfident och min erfarenhet var fantastisk. Jag provade deras tandblekningskit och det fungerar verkligen! Efter bara några dagars användning såg jag en märkb...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En strålande shoppingupplevelse med Beconfident

  Jag har nyligen köpt produkter från Beconfident och min erfarenhet var fantastisk. Jag provade deras tandblekningskit och det fungerar verkligen! Efter bara några dagars användning såg jag en märkbar skillnad i tändernas vita färg. Tandborsten som följde med kittet är också mycket effektiv för att rengöra tänderna ordentligt. Jag blev positivt överraskad av hur snabb leveransen var. Produkterna kom inom ett par dagar efter beställningen vilket gjorde mig mycket nöjd eftersom jag inte behövde vänta länge på att prova dem själv. Hela upplevelsen av att handla hos Beconfident var exceptionell, från de innovativa produkterna till den utmärkta kundtjänsten som besvarade alla mina frågor noggrant och hjälpsamt.


Andra personer tittade också på