Atletbutiken Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Atletbutiken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Guy Sporer V
Jag hade nyligen ett riktigt positivt köpupplevelse på Atletbutiken. Butiken erbjöd en stor variation av svenska tillskott, proteinpulver och träningsutrustning för alla slags discipliner såsom cro...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv köpupplevelse på Atletbutiken

  Jag hade nyligen ett riktigt positivt köpupplevelse på Atletbutiken. Butiken erbjöd en stor variation av svenska tillskott, proteinpulver och träningsutrustning för alla slags discipliner såsom crossfit, styrkelyft och tyngdlyftning. Men det som verkligen stack ut var deras sortiment för hemmaträning - där fanns allt man behövde för att skapa en egen gymmiljö i sitt eget hem. Personalen på butiken var hjälpsamma och tillmötesgående, och de kunde besvara alla mina frågor med lätthet. De verkade också ha god kunskap om produkterna i butikens sortiment samt hur de kan passa för olika träningsbehov. Kassaapparaterna fungerade smidigt vid betalningen, vilket resulterade i att jag kunde snabbt komma igång med träningen igen utan onödig väntetid eller problematiska affärstransaktioner. Sammanfattningsvis är Atletbutiken starkt rekommenderad för köpare i Stockholm-området som söker efter högkvalitativa tillskott eller träningstillbehör från proffsig personal och en välorganiserad butiksmiljö.


Andra personer tittade också på