Match

Alla recensioner

Match

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dina Weimann
Match är verkligen en fantastisk dejtingsajt för singlar som söker seriösa relationer. Registreringen var väldigt enkel och jag gillade att det fanns många olika frågor om min personlighet så att m...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt dejtingssajt - Fångat rätt stil direkt

  Match är verkligen en fantastisk dejtingsajt för singlar som söker seriösa relationer. Registreringen var väldigt enkel och jag gillade att det fanns många olika frågor om min personlighet så att man kan hitta ett bra match med någon annan. Det fanns också massor av profiler att välja mellan vilket gjorde det lättare att hitta någon som passar just mig. En grej som jag uppskattade mycket var ordningsregler på sajten, eftersom det skapar trygghet både för mig och andra användare. Dessutom fanns det massa tips hur man bör bete sig när man pratar online med sin date vilket verkligen hjälpte mig känna mer säker i mitt val av samtalsämnen. Match är verkligen inte bara ännu en dejtingplattform där du kommer prata oändligt länge utan faktiskt träffa människor irl också! Nu ska jag på min tredje dejt tack vare Match!


Andra personer tittade också på