Ashley Madison

Alla recensioner

Ashley Madison

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Ashley Madison

Det finns förhållanden där ute som är bra och fungerar helt felfritt men det finns även vissa par som har det lite svårare än andra. Givetvis är förhållanden något som är vanligt men ibland kan det ske att ena parten tappar känslorna för den andra eller helt enkelt upplever att livet är tråkigt. Ashley Madison är en tjänst som finns till eftersom de anser att vuxna ska kunna göra saker utan någons kännedom. 

Mer om Ashley Madison
Ashley Madison har redan funnits till i mer än tio år sedan de lanserades i Kanada och har under årens gång blivit den största sajten för gifta personer att ha en affär. De valde helt enkelt att lansera sin dejtingsat eftersom de ville skapa ett diskret sätt för gifta kvinnor och män att kunna bedra sin partner. Tjänsten kan användas direkt via webbläsaren på datorn men den finns även som en nedladdningsbar app för att sköta dejtandet smidigt direkt via mobilen. 

Ashley Madison är en tjänst som alltid försöker att hålla alla sina kunder så diskreta som möjligt och de gör detta genom att till exempel be sina kunder skapa en helt ny e-post enbart för sajten, skapa ett säkert lösenord och ger även ut information om hur man ska hålla sig anonym. 

Ashley Madison driver även en blogg där de samlar artiklar och information om förhållanden, affärer, dejting och skilsmässor bland annat, bloggen kan läsas kostnadsfritt direkt via deras hemsida. 

Mer om tjänsten Ashley Madison
Ashley Madison fungerar som en prenumeration där det finns tre stycken olika alternativ att välja mellan. Med de olika alternativen tillkommer det ett visst antal ”credits” och det är dessa credits som behövs för att kunna kontakta en person. Det går även att betala för att få tillgång till ett mer prioriterat konto och detta betyder helt enkelt att det kontot oftare kommer att bli förslaget åt olika användare som kunde vara en match. 

Inne på sajten har Ashley Madison valt att svara på de frågor som de ofta får ställda till sig och de har att göra med allting från säkerhet på konto till betalningar. Skulle en fråga ännu inte få sitt svar har Ashley Madison en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Åsikter och tankar om Ashley Madison
Klagomål och reklamationer är något som kan lämnas in direkt till kundtjänsten hos företaget, ärendet kan även tas vidare om det inte blir skött på rätt sätt. Om du där ute är en person som använt dig av Ashley Madison ska du inte tveka med att lämna en recension här inne hos oss på ReviewsBird. Du kan berätta om priset kändes bra, om det fanns många matchningar för dig och annat som du vill berätta.