Tirendo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tirendo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Ottilie Brekke PhD
Jag har nyligen köpt däck från Tirendo och jag är mycket imponerad av deras tjänst. Att köpa däck på deras hemsida var enkelt, smidigt och stressfritt. Utbudet av däckmärken var förvånansvärt stort...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv recension för Tirendo.se Title: Köp högkvalitativa & prisvärda bilerbjudanden online hos Tirendo

  Jag har nyligen köpt däck från Tirendo och jag är mycket imponerad av deras tjänst. Att köpa däck på deras hemsida var enkelt, smidigt och stressfritt. Utbudet av däckmärken var förvånansvärt stort vilket gjorde att jag kunde jämföra olika alternativ och välja det som passade mig bäst. Dessutom var priset på de flesta däcken väldigt överkomligt, vilket hjälpte min budget enormt! En annan fördel med att handla hos Tirendo var att fraktkostnaderna inte tillkommer någon extra kostnad, så jag sparade ännu mer pengar där också. Tirendo.se överraskade mig genom sin snabba leveranstid, mina nya däck anlände nämligen dagen efter beställning! Tack vare detta kan jag nu enkelt montera mina nya däck utan några bekymmer alls. Sammanfattningsvis vill jag starkt rekommendera Tirendo.se till alla som söker högkvalitativa och prisvärda däck online. Deras enkla hantering gör shoppingupplevelsen bekväm samtidigt som produkterna håller mycket hög standard!


Andra personer tittade också på