Snappcar Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Snappcar

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Roberta Fay
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av att använda Snappcar för att hyra en bil. Jag var sugen på en weekendresa men hade inget eget fordon till hands och ville undvika de höga kostnaderna som tr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Rent a car from your friendly neighbors - A Great Service to Use

  Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av att använda Snappcar för att hyra en bil. Jag var sugen på en weekendresa men hade inget eget fordon till hands och ville undvika de höga kostnaderna som traditionell biluthyrning kan innebära. Genom Snappcar kunde jag hitta en lokal invånare hos vilken jag kunde hyra deras personliga bil för ett rimligt pris. Webbplatsens gränssnitt var mycket lättanvänt och gjorde det möjligt för mig att snabbt hitta bilar i mitt närområde som uppfyllde mina behov. Bilen jag valde hade omfattande försäkringar, inklusive vägassistans dygnet runt, så jag kände mig trygg under hela resan. Att ha direktkontakt med ägaren av fordonet gav också djup mening till min resa då vi utbytte information om intressanta platser att besöka och saker man kan göra i området. Sammantaget skulle jag starkt rekommendera alla som söker efter smidig & billig uthyrning av bilar över helgen eller längre tidsperioder att överväga Snappcar.


Andra personer tittade också på