Motorsweden

Alla recensioner

Motorsweden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Winparts
Winparts

En bil, det är ett fordon många av oss äger och använder dagligen. Dock är det även vanligt att det strular nå...

Motorsweden

Om du är ute efter en nu skoter eller elcykel behöver du faktiskt inte kanske leta längre, utan du kan kolla in vad Motorsweden har att erbjuda. Det är ett svenskt företag som idag är en av marknadens främsta aktörer inom området så chansen är stor att de har vad du är ute efter. 

Mer om Motorsweden
Motorsweden är det svenska företaget som har ett omfattande sortiment beståendes av både egna och internationellt kända varumärken. I sverige är företaget den strösta mopespecialisten men det slutar inte där eftersom de även erbjuder sina produkter till de andra nordiska länderna. Sedan starten har företaget satsat på att erbjuda sina kunder kvalitativa produkter så att kunderna ska få “mest valuta för pengarna”. Alla produkter som Motorsweden levererar sker från deras huvudlager beläget i Helsingborg och tack vare det kan de erbjuda sina kunder ett så kostnadseffektiv alternativ som möjligt. Om du skulle vilja känna och se på deras produkter i verkligheten har du möjligheten att besöka en av deras två fysiska butiker som ligger i Göteborg respektive Åstorp. 

Det som Motorsweden erbjuder
Inne på den lättnavigerade hemsidan har alla produkter smidigt nog blivit indelade i kategorier, men du kanske redan vet vad du är ute efter? Oroa dig inte, du behöver inte scrolla igenom alla kategorier utan du kan genast använda sökfunktionen. Motorsweden har mer än 1000-tals fordon på lager, och detta innebär att du inte behöver vänta alltför länge på din leverans. Alla synliga priser är skrivna i svenska kronor och är redan inklusive moms. Efter att du hittat vad du vill köpa kan du lägga till produkterna i kundkorgen och sedan slutföra köpet genom att betala med ett av de flera säkra alternativen. Innan du genomför din beställning kommer du tydligt att kunna se den slutgiltiga summan och efter att paketet lämnat lagret kan du räkna med en leveranstid på 1-3 arbetsdagar. På produkterna ingår det garanti men den varierar beroende på vad det handlar om för produkt, du måste alltså läsa på och se vilka villkor som gäller för din produkt. Om du får hem en produkt och mot förmodan känner dig missnöjd och vill göra en retur är det fullt möjligt så länge du påbörjar returen inom 14 dagar. För att göra en retur ska du börja med att kontakta kundtjänsten via e-post eller på telefon, det är du som kund som själv får stå för returkostnaden. 

Åsikter och omdömen om Motorsweden
Skulle du kunna klassa dig som tidigare kund hos Motorsweden? Om svaret på den frågan är “ja” kan inte du då här inne på ReviewsBird lämna en recension där du berättar dina åsikter om företaget och deras produkter. Kom ihåg att alltid vara ärlig i din recension, eftersom den då kan gynna eventuella kunder i framtiden. Innan du lämnar våran sajt, glöm inte att du kan gratis läsa recensioner om andra företag.