Däckskiftarna Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Däckskiftarna

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Brice
Jag har nyligen besökt Däckskiftarna för att få hjälp med ett däckbyte. Jag måste säga att jag är imponerad av deras snabba och smidiga service. Personalen var trevlig och välkomnande vilket gjorde...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Däckskiftarna - Snabb, Smidig & Professionell

  Jag har nyligen besökt Däckskiftarna för att få hjälp med ett däckbyte. Jag måste säga att jag är imponerad av deras snabba och smidiga service. Personalen var trevlig och välkomnande vilket gjorde hela processen mycket enkel. De var också mycket professionella i sitt arbete och visade tydligt sin erfarenhet när de hanterade min bil. Jag uppskattar verkligen deras kundservicefokus, eftersom de tog sig tid att besvara alla mina frågor noggrant och detaljerat. Det som sticker ut mest för mig om Däckskiftarna är hur lätt det var att boka mitt däckbyte online på deras webbplats. Det sparade mig massor av tid vilket är praktiskt då jag har en hektisk livsstil. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Däckskiftarna till alla som behöver utföra sitt däckbyte snabbt och lätt med hjälpsam personal som erbjuder professionell service från början till slutet.


Andra personer tittade också på