Autoexperten Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Autoexperten

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Huel
Jag har precis besökt Autoexperten för att få min bil servad och jag var verkligen imponerad. Innan jag bokade tid online, kunde jag begära en kostnadsfri offert på deras hemsida vilket var praktis...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Betyg: 5 av 5 stjärnor Title: Utmärkt service från Autoexperten

  Jag har precis besökt Autoexperten för att få min bil servad och jag var verkligen imponerad. Innan jag bokade tid online, kunde jag begära en kostnadsfri offert på deras hemsida vilket var praktiskt eftersom det gav mig en uppfattning om vad servicen skulle kosta mig. Inom bara en timme hade de återkopplat till mig med ett prisförslag som hjälpte mig att planera min budget. Under själva besöket blev jag mycket positivt överraskad. Personalen var extremt vänlig och professionell, och jag tyckte också att verkstaden såg väldigt ren och välorganiserad ut. De gick igenom allting detaljerat med mig innan de började jobba på bilen för att se till att vi båda var säkra på vad som behövde göras. Efter servicen noterade jag direkt hur mycket effektivare bilen fungerade, så det är uppenbart att mekanikerna gjort ett riktigt bra arbete. Sammanfattningsvis kan jag rekommendera Autoexperten till alla som söker efter en seriös verkstadskedja eller webbshop för sin bilbehov.


Andra personer tittade också på