WeSmile Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

WeSmile

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hammes
Jag har precis provat WeSmile's tandblekningssats och jag är väldigt nöjd med resultatet. Beställningsprocessen var smidig och enkel, och min beställning kom snabbt. Jag uppskattar verkligen att pr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Tandblekning från WeSmile - En snabb & smidig lösning!

  Jag har precis provat WeSmile's tandblekningssats och jag är väldigt nöjd med resultatet. Beställningsprocessen var smidig och enkel, och min beställning kom snabbt. Jag uppskattar verkligen att produkten kommer med allt jag behöver för att bleka tänderna hemma på ett säkert sätt. Tandblekningskitet var lättanvänt och bekvämt, vilket gjorde det mycket enklare än andra tandblekningslösningar som kräver tidskrävande besök hos tandläkaren eller användning av obehagliga geler. Efter bara några dagars användning märkte jag redan skillnaden i tändernas nyanser - de såg betydligt vitare ut! Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera WeSmile's tandblekningsprodukt till alla som vill ha ett effektivt och prisvärt alternativ för att få vitare tänder.


Andra personer tittade också på