Euroflorist Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Euroflorist

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Oleta Conroy Sr.
Jag bestämde mig nyligen för att skicka blommor till min vän i en annan stad och valde Euroflorist för leveransen. Jag var glad över hur lätt det var att använda deras hemsida och hur snabbt jag ku...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Euroflorist - Enkelhet till Glädje

  Jag bestämde mig nyligen för att skicka blommor till min vän i en annan stad och valde Euroflorist för leveransen. Jag var glad över hur lätt det var att använda deras hemsida och hur snabbt jag kunde välja en bukett som passade min budget. Leveransprocessen var också mycket smidig. Buketten kom fram samma dag som jag beställde den, vid rätt tidpunkt och på rätt plats. Min vän blev verkligen överraskad av denna fina gest. Det bästa är att Euroflorist erbjuder betalningsalternativ såsom Swish vilket gjorde processen ännu enklare eftersom det är ett betalningssystem som de flesta svenskar använder idag. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Euroflorist om du vill göra någon glad med blommor – deras hemsida är lättnavigerad, utbudet är stort och leveransen går smidigt till både Sverige och internationellt.


Andra personer tittade också på