Coding Bootcamp

Alla recensioner

Coding Bootcamp

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Terrence
Jag deltog nyligen i Coding Bootcamp, och jag är verkligen glad att jag gjorde det. Det var en intensiv 12 veckors kurs, men den professionella personalen guidade oss steg för steg genom allt vi be...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En solid utbildning- Rekommenderas warmly!

  Jag deltog nyligen i Coding Bootcamp, och jag är verkligen glad att jag gjorde det. Det var en intensiv 12 veckors kurs, men den professionella personalen guidade oss steg för steg genom allt vi behövde göra för att bli fullstack-webbutvecklare. Kursens upplägg var välplanerat och organiserat på ett sätt som underlättade inlärningsprocessen. Vi började med grunderna i HTML och CSS, sedan gick vi vidare till JavaScript och React. Under slutet av kursen jobbade vi som team på en riktig webbsida vilket var en utmaning men också mycket givande. Det bästa med Coding Bootcamp var definitivt lärarna. De tog sig tid att se till så att alla elever kunde följa med i undervisningen samtidigt som de pushade oss framåt för att få ut mer kunskap från oss själva. De hade också många praktiska exempel från sina egna karriärer inom webbprogrammering. Overall sett rekommenderar jag starkt Coding Bootcamp Praha om du letar efter ett intensivt program där du kommer lära dig massor om programmering och hur man blir en duktig webbutvecklare.


Andra personer tittade också på