Artiks

Alla recensioner

Artiks

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Vistaprint
Vistaprint

Att driva ett nytt litet företag är inte alltid en dans på rosor. Man kanske har svårt att veta hur man ska ta sig till och v...

Artiks

Se till att fylla ditt hem med tavlor och posters som verkligen får dig att trivas i ditt hem. För vissa handlar det om att ha konst skapad av konstnärer men fördelen med att faktiskt ha posters är att de är mycket billigare, de är inte lika sköra samt att man kan byta ut dem smidigt då man kanske tröttnat. Om du känner att du är i behovet att piffa upp ditt hem med nya poster ska du kolla in sortimentet hos Artiks. 

Information om Artiks
Artiks är ett svenskt företag med ett säte som ligger i Stockholm. De anser att skillnaden ligger i detaljerna och oavsett om det handlar om en poster eller ett helt konstverk kommer den att förändra skillnad i ett rum, om inte i hela hemmet. De som grundade företaget valde att göra det eftersom de har en så stor kärlek till både konst och heminredning och sedan starten har målet varit att erbjuda ett brett och unikt urval av posters till det bästa priset. Det som gör att Artiks sticker ut från andra företag som finns på marknaden är att de har valt att erbjuda unika stilar och motiv. 

Tjänster och produkter som erbjuds hos Artiks
Alla posters har färdigt blivit indelade i anpassade i olika kategorier så att du som kund ska kunna shoppa så smidigt som möjligt. Om du känner att du har slut på idéer eller inte hittar vad du letar efter kan du kolla in listan där alla bästsäljare finns. Du kanske känner att du vill skapa något eget och möjligheten att göra det finns hos Artiks. Hos dem går det att skapa och beställa personliga posters som antingen har en specifik plats, bokstav eller ord. Efter att valfria produkter lagts till i kundkorgen går det att genomföra köpet genom att betala med kort. Om det gös beställningar som överstiger 299kr behöver kunden inte betala något alls för frakten, understiger dock beställningen den summan läggs det till en avgift på 49 kr. Den normala leveranstiden är mellan 2 till 3 arbetsdagar, och får man inte paketet inom 4 dagar kan man kontakta företaget för att sedan lösa problemet. Artiks erbjuder en returrätt som gäller i 30 dagar från och med att kunden tagit emot sitt paket och för att på börja en retur ska kundtjänsten först kontaktas. Kundtjänsten kan nås på e-post, där även helt vanliga frågor eller feedback kan lämnas in. 

Åsikter och tankar om Artiks
Du ska inte glömma att du har möjligheten att här inne på ReviewsBird dela med dig av erfarenheter av olika företaget. Om du i detta fallet handlat produkter från Artiks ska du inte glömma att dela med dig om vad du faktiskt tycker om företaget. Är produkterna prisvärda? Kommer du att handla hos dem igen och varför tycker du att man ska/inte ska handla hos dem? Skriv en recension och hjälp andra där ute.