KLARA? FÄRDIGA? GÅ!

Vi har ett uppdrag!

Alla borde få shoppa säkert på nätet. Vi vill att vår plats ska va säker för alla och genom att skapa transparens för företag kan vi bidra till att företag blir mer pålitliga. Det här kräver en del arbete, men vi jobbar mot vårt mål med hjälp av våra 5 kärnvärden.

 • Våra grundvärden
  Vi tror på en transparent marknad

  Idag kan vi nästan alla se rakt igenom försäljningssnack. Detta är tack vare att konsumenter delar sina egna upplevelser och åsikter i form av recensioner och kommentarer. Det är vad vi vill uppnå - ärlighet och pålitlighet på en transparent marknad

  För att garantera transparens har vi sammanställt 5 olika kärnvärden, för oss själva, för konsumenter och för företag.

 • 01

  Tillsammans

  Vi granskar recensioner och förblir objektiva och oberoende. Tillsammans är vi starka och strävar alltid efter bästa resultat.

 • 02

  Pålitligt

  Vi står för ärlighet. Vi är oberoende och kämpar mot skumma lurendrejeriföretag samtidigt som vi arbetar för en bättre onlineupplevelse.

 • 03

  Relevant

  Vi förnyar oss ständigt och uppdaterar våra tjänster för att förbli relevanta. Vårt uppdrag kan ta länge, men tillsammans med våra recensenter kan vi uppnå våra mål.

 • 04

  Säkert

  Vi ger användare möjligheten att klaga anonymt för att skapa en säkrare upplevelse. På det sättet hjälper vi dig att få din åsikt hörd. Samtidigt värnar vi om ärlighet och rättvisa och kämpar mot falska recensioner från skräppostkonton.

 • 05

  Enkelt

  För oss är det viktigt att vi är en plattform var recensioner är precis lika användbara och enkla för företag som de är för konsumenter.

För konsumenter, av konsumenter

Konsumenter som lämnar recensioner på vår plattform hjälper andra kunder att välja det bästa företaget för just dem. Det leder till transparens och en bättre marknad för alla. Vi säkerställer transparens genom de kärnvärden som är våra viktigaste verktyg och vi arbetar genom.

Mycket användbart för företag

Du hoppas såklart att alltid kunna tillfredsställa dina kunder med tjänsten eller produkterna som du erbjuder. Du önskar också att alltid få 5-stjärniga recensioner, men det är tyvärr inte särskilt realistiskt. Konkurrensen är hård, särskilt online, och att vara unik som företag är nu mer utmanande än någonsin. Självklart blir kunderna mer kritiska.

Vi erbjuder företag en widget som visar ditt recensionsbetyg på din webbplats, dessutom erbjuder vi återkoppling till dina kunder. Att komma i kontakt med en missnöjd person som gett ett dåligt betyg ger dig möjligheten att rätta till problemet och vända en dålig recension till positiv feedback och högre betyg!

Joina community

ReviewsBird är redan aktivt i 10 länder. Hos oss hittar du pålitliga och oberoende omdömen av företag över hela världen. Vi står för ärlighet och uppriktighet - tillsammans bidrar vi till en transparent marknad!

Registrera som recensentRegistrera som företag